Какво е Азотен бустер? Какви са ползите от него?

Публикувано 2019-04-01 19:31:47
Категории Хранителни добавки

Какво е Азотен бустер? Какви са ползите от него?

Азотните бустери допринасят за по-ефективна и успешна тренировка. Дори според много трениращи те са също толкова важни за напредъка в залата, колкото и протеиновия шейк след тренировка. Независимо дали сте напреднали или начинаещи във фитнеса, тази статия за ползите от азотните бустери може да е точно това, от което се нуждаете, за да преминете на следващо ниво във вашите тренировки.

Какво е Азотен бустер?

Азотните бустери осигуряват енергия, за да ви дадат нужния тласък. Съдържат аминокиселини, които предпазват мускулите ви по време на тренировка и увеличават издръжливостта и тонуса. Научните изследвания показват, че предтренировъчните добавки подобряват спортните постижения. Много хора споделят впечатленията си от приема на подобни продукти - те отбелязват, че са по-фокусирани, по-енергични, изпитват по-малко умора, имат подобрено мускулно напомпване и могат да предизвикат себе си по време на тренировката, за да надскочат моментните си постижения.

Кога да приемаме Азотния бустер?

Добре е да консумирате продукта около 30 минути преди тренировката, това е времето нужно на организма ви да усвои съставките включени в продукта, за да може да усетите максималния му ефект по време на самата тренировка. Ако консумирате продуктът твърде рано е възможно ефектът да отшуми с времето и да не успеете да се възползвате от положителните ефекти в самата тренировка. Азотните бустери са най-ефективни приети на празен стомах. Това ги прави идеални за сутрешна тренировка, но ако тренирате по-късно през деня е добре да има диапазон от около 2 часа след последното ви хранене и приема на бустер. 

Дали по-голяма доза от Азотния бустер е равна на още по-добра тренировка?

Правилната доза от бустера е равна на по-добра тренировка. Никога не трябва да приемате по-висока от препоръчаната доза, тъй като всяка смес е изследвана и създадена, за да бъде най-ефективна в препоръчаната доза.

Всички Азотни бустери ли са едни и същи?

Не, има голяма гама от добавки увеличаващи тренировъчния капацитет - едни от тях съдържат повече стимуланти и придават повече енергия, други съдържат повече аминокиселини и целят максимално напомпване по време на тренировката - трябва да намерите най-доброто за вашите индивидуални цели. 

Независимо дали искате да изградите мускулна маса и искате шейк, който да ви зареди с калории преди тренировката или се опитвате да горите мазнини и имате нужда от нискокалоричен продукт, който да ви придаде енергия, издръжливост и да стимулира горенето на мазнини - има продукт за вашата цел.

Не сте сигурни кой продукт да изберете?

Ето кратко описание на едни от най-купуваните ни азотни бустери, които си струва да опитате:

Battery Nutrition Shocker Hardcore

Един от най-силните азотни бустери на пазара. Формулата му е създадена, за да действа синергично, а съставките в него са в дози, които ще накарат ума и тялото ви да преодолеят естествените си граници на сила, издръжливост и концентрация. След приема на Shocker Hardcore, можете да очаквате невиждано досега напомпване в залата, неудържима енергия, по-малко умора и повече издръжливост.

- Увеличава силата и издръжливостта

- Повишава осезаемо енергията

- Повишава азотния баланс

- Намалява умората в мускулите

Азотен бустер - Battery Nutrition

KFD Premium Pre Workout II

KFD Premium Pre-Workout II е азотен бустер, който ще зареди тялото ви само с доказано ефективни вещества преди вашата тренировка и може да бъде използван от всеки спортист, без значение дали тренира с тежести или за аеробна издръжливост. Всяка доза от продукта съдържа 3гр Бета-аланин, 2.750гр Цитрулин малат, 2.750гр Аргинин АКГ - този комплекс ще повиши азотния баланс в тялото, което ще допринесе за мощен приток на кръв и кислород към тренираните мускули и ще увеличи издръжливостта ви. Бленда за максимална стимулация на мозъка включва - кофеин, агматин сулфат, тирозин и таурин - съставки, които ефективно подобряват концентрацията, повишават енергията, намаляват умората и увеличават издръжливостта.

search
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение