Какво представлява анализа Labdoor? Как e оценен Myprotein?

Публикувано 2017-06-18 18:41:53
Категории Новини

Какво представлява анализа Labdoor? Как e оценен Myprotein?

Като лидер в областта на спортното хранене, сигурността и задоволството на клиентите са от изключителна важност за Myprotein. По тази причина техните продукти отговарят на най-високите стандарти за качество и не съдържат вредни или забранени съставки.

Myprotein не целят просто да ви убеждават в качеството на техните продукти. Марката получи сертификати гарантиращи качеството и с гордост могат да кажат, че добавките им са сертифицирани с най-високо отличие от независимата агенция за тестване Labdoor.
Ето какво означава този сертификат за Myprotein и за техните клиенти.

Какво е Labdoor?
Labdoor е компания със седалище в САЩ, която купува продукти по същия начин, както нашите клиенти - директно от магазини или уебсайтове. След това ги анализира в лаборатория, за да установи дали информацията на етикета на продукта е вярна. Резултатите се класират с продукти на различни марки от същата категория, например протеин на прах, BCAA или креатин.
Myprotein е една от марките анализиран химически от Labdoor. Impact Whey Isolate е на първо място по стойност в класациите на организацията. По-късно ще обясним по-конкретно за рейтингите на нашите продукти, но сега ще кажем как се извършва анализът от Labdoor.
Как Labdoor анализира продуктите?
Закупуване на продуктите става директно от търговската мрежа (магазини, онлайн сайтове). Labdoor не позволява на производителите да изпращат техни проби за анализ - те купуват добавки директно като обикновен потребител от магазина.
Подготовка на пробите за анализ: 
Labdoor записва данните за продукта - като например партиден номер и дата на изтичане. Етикетите на продуктите се снимат и пробите от продукта се изпращат до лабораториите, регистрирани от FDA за анализ.
Химичен анализ:
Пробите се анализират за възможно замърсяване и се измерва действителното съдържание на съставките.

Изчисляване на резултатите: 
Резултатите от анализа, заедно със стойностите посочени на различните етикети на продуктите, се вкарват в базата данни Labdoor и се изчисляват автоматично.

Класиране на продуктите: 
Въз основа на тези резултати алгоритъмът Labdoor оценява продуктите според точността на етикета и дали отговаря на съдържанието вътре. Също така чистотата на продукта, хранителната стойност, безопасността и ефикасността на съставките и ползите.

Преобразуване в рейтинг: 
Вследствие на резултатите, всеки продукт се оценява с рейтинг между буквите А и F, заедно с две диаграми - "Най-добро качество" и "Най-добра стойност".

Доклад: 
Учените от Labdoor пишат доклад въз основа на резултатите, получени от тестовете. След кoето специализиран екип поставя тази информация в интернет страницата на Labdoor, за да направи информацията достъпна за всички.
Класиране на продуктите на Myprotein:
Тези резултати потвърждават качеството на продуктите и достоверността на информацията, съдържаща се на етикетите на Myprotein. Което е гаранция за безопасността на добавките на марката.

Всички продукти на Myprotein са получили рейтинг "А" - може да проверите в сайта на Labdoor. 

Ето и продуктите на Myprotein с най-високи оценки:
- Myprotein Iso:PRO
- Myprotein MYPRE
- Myprotein Impact Whey Isolate
- Myprotein Creatine Monohydrate
- Myprotein BCAA
- Myprotein Impact Whey Protein

Защо да избера Myprotein?

Вече знаете за сертификата за качество на Labdoor - този сертификат, заедно с ангажираната и упорита работа през годините превърнаха Myprotein в марка номер едно за хранителни добавки.
Осигуряването на пълна прозрачност на съставките в продуктите на Myprotein ви дава най-високо качество и безопасност. 
Освен това продуктите на марката непрекъснато се тестват благодарение на внедрените нови и иновативни технологии. Всяка година са проверявани от сертифициращи организации, които са синоним на качество и надеждност за клиентите им.

search
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение