Ready for Lifе или Бъди готов за живот – с тази фраза започна всичко.


Дългогодишният ни опит, като вносител и дистрибутор на редица топ марки хранителни добавки и аксесоари намира своето продължение в реализацията на най- модерната он-лайн  платформа за хранителни добавки, спортна екипировка и аксесоари.


Ние знаем, че вие търсите най-доброто. А нашата мисия е именно да ви предложим това - само най- доброто без компромиси. Ready for Life е за хората, които знаят колко важно е да водят активен и здравословен начин на живот.


Ready for Life ще бъде мястото, където можете да намерите най-яките марки хранителни добавки, спортна екипировка и аксесоари на най-добра цена и не на последно място специално отношение за всеки един от Вас. Независимо дали търсите популярна марка или нещо по-нестандартно ние ще ви го осигурим.  


Време е да споменем и думата „Промоции”. Когато става дума за „Промоции”, ние ви гарантираме, че ще променим тотално представите ви за ИЗГОДНИ ЦЕНИ.


Секция СТАТИИ е мястото за по-любознателните от Вас. Тук ще намерите статии с полезни съвети за вашето хранене, тренировка и здравословен начин на живот.


Ние се погрижихме и за тези от Вас, които предпочитат традиционното пазаруване. Можете да посетите нашия физически магазин Ready for Life, на адрес: гр. София, Студентски Град, бул. Акад. Борис Стефанов №4, от Понеделник до Петък - 10:00 - 20:00ч., Събота - 11:00 - 19:00ч. Нашите консултанти с готовност ще отговорят на всички ваши въпроси.

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение