Xcore Антицелулитен гел

XCORE Nutrition
5649-10351
  • Бързо и ефективно изгаряне на мазнини
  • Загряващ ефект
  • Много мощен продукт
  • Прецизна антицелулитна формула
41,99 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Xcore Антицелулитен гел ви връща контрола над проблемните зони. 
С комбиниран топъл / студен ефект Xcore Xcess антицелулитен гел ви осигурява мощните предимства на патентованите съставки ActiSculpt®, Actiporine 8G, Bio Slim®, Coraline®, глутатион и кофеин. Xcore Антицелулитен гел действа директно върху проблемните области в женското тяло.

С патентованата формула ActiSculpt® ще кажете сбогом на целия излишен обем по бедрата и задните части.

Със своя уникален механизъм на действие Actiporine 8G е най-модерната съставка срещу мазнините. Тя подобрява липолизата, увеличава освобождаването на мастни киселини с 74% и инхибира синтеза на мастни киселини с 27%. Освен това Actiporine подпомага синтеза на колаген и подобрява микроциркулацията на кръвта. Той благоприятства не само отстраняването на мазнините, но и синтеза на колаген за изглаждане на гънките по кожата.

На свой ред, Coraline® - екстракт от калцирани водорасли Corallina officinalis и Bio Slim® насърчават клетъчното изгаряне на мазнини и спомагат за възстановяване на очакваната твърдост на бедрата, глутеуса, корема и ръцете.

За още по-добри резултати, Xcore Антицелулитен гел е подсилен с глутатион и кофеин. Глутатионът е антиоксидант, произведен в клетките на тялото, играещ жизненоважна роля в защитата срещу увреждане на клетките. Кофеинът е химическо съединение със стимулиращи свойства. Заедно тези две активни съставки действат като катализатор за изгаряне на мазнините и отстраняване на портокаловия ефект върху кожата.

С концентрирането на тези изключително силни активни съставки в един гел, X-Core разработи един от най-ефективните антицелулитни продукти на пазара. Така че, ако правите всичко друго правилно, тренирате и се храните добре - Xcore Антицелулитен гел ще ви даде този допълнителен тласък. За да постигнете стегнатото и красиво тяло, което искате.

Начин на употреба: Нанесете малко количество от гела на желаните от вас места с масажни движения, докато не се абсорбира от кожата. Използвайте гела веднъж дневно, препоръчително преди лягане, след като сте си взели душ. Мийте ръцете си винаги след употребата на гела.

изпрати запитване за продукта

437d74aef7026801e874726501875c43.jpg

Отзиви

Xcore Антицелулитен гел

  • Бързо и ефективно изгаряне на мазнини
  • Загряващ ефект
  • Много мощен продукт
  • Прецизна антицелулитна формула
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение