3 съвета за отслабване през лятото

Публикувано 2017-06-02 15:59:59
Категории Отслабване

3 съвета за отслабване през лятото

Въпреки че много хора все още смятат отслабването за проста и лесна задача, това съвсем не е вярно. Процесът изисква силна воля, постоянство, както и готовност да се изтърпят някои лишения. Трябва да е ясно, че няма магическа рецепта, гарантираща желания резултат. Все пак можем да ви дадем  няколко съвета, които са подходящи за прилагане през летния сезон и ще ви бъдат от голяма полза:

 

  1. Здравословно хранене – не, не говорим за строги диети, които водят до ръба на глада и изтощението. Просто поеманата от организма храна трябва да е балансирана и в нормални количества. Подходящата закуска например се състои от филийка черен хляб със сирене или пък малко плодове. Обядът по принцип е най-пълноценното ядене и може да включва месо или риба, гарнитура от зеленчуци и свеж натурален сок. Колкото до вечерята, правете я поне 2-3 часа преди лягане. Препоръчваме тя да е по-лека, като 2 варени картофа или 1 твърдо сварено яйце с малко хляб ще ви бъдат напълно достатъчни.
  2. Физическа активност – нужно е да се изразходва по-голямо количество енергия в сравнение с това, получавано от храната. Затова постоянното движение е много важно. Започвайте сутрин с 15-20 минутна гимнастика и упражнения вкъщи. През деня намирайте време за поне половинчасова разходка пеша (ако работното място не е далече от дома ви, можете съвсем спокойно да оставите колата настрана). И не на последно място, посещавайте два пъти седмично фитнеса, за да увеличите многократно изгорените калории. 
  3. Фет бърнъри – приемането на определени хранителни добавки също ще ви помогне доста в борбата за отслабване. Фет бърнърите съдържат комплекс от витамини, гугулстерони и л-карнитин. Действието им подпомага изгарянето на мазнини и съответно загубата на телесно тегло. Ако сте чувствителни към стимуланти обаче, трябва да обърнете внимание и на някои странични ефекти, проявяващи се при употребата на термогенните фет бърнъри. Прекомерното количество кофеин в тях може понякога да доведе до главоболие и световъртеж. От друга страна, липотропните фет бърнъри са направени изцяло от растителни съставки и не носят на трениращия подобни проблеми.
search
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение