Blade Sport - новият ХИТ на пазара.

Публикувано 2017-07-26 12:32:02
Категории Новини

Blade Sport - новият ХИТ на пазара.

Blade Sport вече официално и на българския пазар – ексклузивно от Ready for Life.

 

Blade Sport разработват продуктова линия, която отговаря на нуждите на всеки един спортист и на хората изправени пред тежки физически предизвикателства, като се стремят да предлагат най-търсените хранителни добавки на пазара в отлично качество.

 

Но амбициите на екипа на Blade Sport не се изразяват в това да създадат поредната марка. Те търсят открояване сред останалите марки и продукти на пазара – и го постигат въз основа на стриктните мерки за хигиена и чистота при всеки един етап от производството. А успехът на марката се дължи на високото качество, на което залага компанията.

 

 

Заедно с инженер-технолози в хранително-вкусовата индустрия, доктори и атлети, екипът на Blade Sport внимателно планира и подбира всяка една съставка, която влага в производството на продуктите си. Цялото портфолио на марката се произвежда единствено и винаги съгласно правилата и разпоредбите на Европейския съюз, както и спрямо екологичните и етичните правила. За това компанията вярва, че допринася за постигането на целите ви по-бързо и ефективно.

 

 

search
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение