Gaspari представи официално най-новия си предтренировъчен продукт SP250!

Публикувано 2015-07-01 17:10:41
Категории Новини

Gaspari представи официално най-новия си предтренировъчен продукт SP250!

Един от най-големите световни производители на хранителни добавки Gaspari представи официално своя нов азотен буусър SP250. Това е най-новата формула на добре познатия ни Super Pump, който се радваше на изключителен успех години наред.

Вчера, на официалното представяне, бяха показани детайли около новата формула на продукта, който очарова с изключително добре дозирани съставки.  Основната формула на SP 250 ще включва 1000мг. креатин хидрохлорид, 3200мг. бета аланин Карнозин , 1000мг. цитрулин малат. SP250 съдържа и патентованата формула SP250 CogniDRIVE Matrix, която по първоначална информация съдържа таурин, тирозин, DMAE, холин, глицерол и агматин сулфат, като общото съдържание на всички съставки ще е 3000мг. Освен всичко това, SP250 съдържа и много силен енергиен бленд Insane Energy Blend, включващ в себе си няколко основни съставки като кофеин, какаово семе и доста билкови екстракти, които са изключително добри енергетици.

Като заключение можем да кажем, че Gaspari са ни приготвили изключително иновативен и интересен продукт, който ще направи всяка тренировка изключителна!

       

search
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение