Протеини на прах

Публикувано 2018-07-26 10:56:51
Категории Хранителни добавки

Протеини на прах

Протеин на прах

 

 

 

Протеините на прах са едни от най-предпочитаните и използвани в момента хранителни добавки. И това не е никак случайно. Приемането на протеини на прах спомага за постигане на редица цели по отношение здравето и физическата форма на човека. Сред въпросните цели са покачването на мускулната маса, топенето на мазнините, повишаването на издръжливостта и тренировъчните резултати. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за преимуществата на протеините на прах като продуктова категория. В допълнение, ще ви представим най-добрите предложения за протеини на прах от каталога на Ready for life.

 

 

Протеини на прах - основни преимущества

 

 

Няколко са аспектите, в които можем да споменем преимущества на протеините на прах. Въпросните преимущества започват от приноса на протеините на прах по отношение постигането на желаните тренировъчни резултати и стигат до състава им и полезните вещества, които доставят на организма. Ето информация за всяко едно от споменатите предимства на протеините на прах:

 

 • протеини на прах: снабдяване на тялото с белтъчини – приемайки протеини на прах, вие снабдявате тялото си с необходимите му количества белтъчини. Белтъчините са главен градивен елемент на мускулатурата на човека и активно съдействат за нейния растеж и развитие. От друга страна, те са полезни за цялостното ви здравословно състояние и физическа кондиция. Така че протеините на прах ще ви донесат не само повишена ефективност и резултати във фитнеса, но и по-добро здраве в дългосрочен план.
 • протеини на прах: направени от естествени съставки – редица хора отказват да приемат хранителни добавки поради притесненията си, че в тях се съдържат прекалено много химикали и други вредни за организма вещества. Това обаче съвсем не отговаря на истината, особено когато става въпрос за протеините на прах. Качествените протеини на прах са направени само и единствено от естествени вещества с растителен или животински произход. Именно такива протеини на прах можете да намерите в каталога на Ready for life. По-подробно ще се спрем на нашите продукти в последната част от текста.
 • протеини на прах: по-бързо и лесно възстановяване – протеините на прах са полезни за периода на възстановяване след интензивните тренировки във фитнеса. От една страна те ще помогнат този период да се скъси максимално, а от друга – ще намалят изпитваните болки в мускулите на човека. Така че ако искате да направите своето възстановяване по-бързо и лесно, заложете на протеините на прах и за доста кратко време отново ще се почувствате свежи и изпълнени с енергия.
 • протеини на прах: подпомагане на отслабването – да, протеините на прах са способни да ви помогнат и ако сте си поставили цели, свързани със сваляне на килограми и постигане на оптимална фигура. Те ускоряват процеса по топене на мазнините в тялото и преобразуването им в енергия. Но това съвсем не е всичко. Научно доказано е, че протеините на прах имат изключително полезното в такива случаи свойство да засищат. Или казано с други думи, след приемането им шансът да ви се дояде шоколад или други сладки неща е доста по-малък.
 • Протеини на прах 1

  Протеин на прах за масивни мускули

 • протеини на прах: отличен вкус – и не на последно място, забравете за притеснението си, че редовно ще трябва да консумирате хранителни добавки, които са неприятни на вкус и имат подобен отблъскващ ефект като лекарствата. Точно обратното, напоследък производителите на протеини на прах успяват да добавят все по-добри вкусови характеристики на своите продукти, без това да се отрази по някакъв начин върху качеството и безопасността им за потребителя.

 

 

Специалните предложения от категория - "Протеини на прах" на Ready for life

 

Протеини на прах 2

Протеини на прах за секси тяло

В каталога на Ready for life ще намерите богата и разнообразна гама от протеини на прах. Протеини на прах, отличаващи се не само с най-високо качество, но и с конкурентни и изгодни за потребителите цени. Вижте специалните ни предложения от категория „Протеини на прах“:

 

 1. Prozis 100% Real Whey Protein - висококачествен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчно съдържание. Този протеин на прах съдържа пълен аминокиселинен профил и е богат на BCAA. Prozis 100% Real Whey Protein ще ви помогне не само да покачите мускулната си маса, но и да запазите трудно изградените си мускули. Стандартният прием е 1 доза (25г) сутрин на гладно и 1 доза след тренировка. Ако е необходимо, можете да добавите още 1 доза от протеина на прах преди тренировка или преди лягане.  
 2. Blade Sport Protein Concentrate – висококачествен протеин на прах, идеален за всички трениращи. Съдържа голямо количество аминокиселини от групата на BCAA, както и L-глутамин. Blade Sport Protein Concentrate притежава уникален вкус и същевременно ефективно стимулира мускулния растеж. Начинът на прием на този протеин на прах се състои в разтварянето на 1 пълна мерителна лъжичка от него в 200 – 250 мл вода или мляко. Обикновено се консумира преди и след тренировка, но ако искате по-бързи резултати, можете да добавите и още 1 доза сутрин.
 3. Battery Nutrition Whey Protein -  водещият продукт на марката Battery Nutrition. Този протеин на прах осигурява всичко, от което тялото ви има нужда след силна тренировка – несравнимо съотношение на качество, вкус, перфектна разтворимост и конкурентна цена. В него е добавен и суроватъчен протеин изолат, за да се подобри времето за усвояване и абсорбация от организма. Налице е също така пълен набор от аминокиселини. Battery Nutrition Whey Protein се приема по 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка.
 4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – нашият най-продаван протеин на прах, който е произведен от висококачествен суроватъчен концентрат и принадлежи към престижната марка Myprotein. Предлага се в 19 различни вкуса, включително Бисквитки с крем и Летни плодове. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured е с ниско съдържание на мазнини и лактоза, но богат на калций и незаменими аминокиселини. Той представлява чудесен избор за професионални спортисти или любители на здравословния начин на живот, за тези, които имат нужда от възстановяване, покачване на мускулната маса или регулиране на теглото. 25г от протеина на прах се разтваря в 150 – 250 мл вода или мляко. Тази доза може да се приема до половин час след тренировка или по всяко друго време, когато имате нужда. 
 5. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard Chocolate - създаден с цел да задоволи нуждите на всички професионални спортисти и фитнес любители. Въпросният протеин на прах е доста полезен за покачване на мускулната маса и подобряване на възстановяването след тренировки. В допълнение, той има страхотен вкус и се разтваря изключително лесно във вода или мляко. Приема се по 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка. 

 

Протеини на прах - основни преимущества    

Специалните предложения от категория - "Протеини на прах" на Ready for life

 
search
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение