VPLab - добре дошла в семейството на Ready for Life

Публикувано 2021-07-06 13:55:59
Категории Новини , Хранителни добавки

VPLab - добре дошла в семейството на Ready for Life

Ново поколение компания за спортно хранене с първокласно качество, основана през 2006 г. от бивш спортист с дълбоко разбиране на индустрията за спортно хранене и академичен опит във физиологията и научните методи.

Продуктите от ново поколение

Повече от 80 продукта с гарантирано качество за енергия, сила, мускулен растеж, издръжливост, възстановяване, управление на теглото, здраве и благополучие, които са високо бионалични,  клинично тествани и научно формулирани.

Само проверени, чисти, най-висококачествени съставки във всички продукти от доверени, световно известни доставчици и производители.

Всички продукти се произвеждат в най-добрите фабрики в Западна Европа (Обединеното кралство, Ирландия, Швейцария, Германия, Белгия, Холандия) и САЩ (Калифорния).

Наука и патенти

Clarinol® CLA е естествен източник на конюгирана линолова киселина. Най-известен е като ефективен продукт за намаляване на телесните мазнини и увеличаване на чистата мускулна маса, което води до подобрена форма на тялото.

Creapure® е първокласната марка за креатин в целия свят. Creapure® е регистрирана търговска марка и регистрирано лого, което означава висококачествен чист креатин (монохидрат).

Daesang L-Glutamine е разработен по метода на ферментация за първи път в Корея през 1989 г. и отличното му качество е признато в целия свят, тъй като се изнася в различни части на света за медицински и хранителни цели. L-глутаминът е най-добрият източник на хранене, който наскоро се класифицира като основна аминокиселина.

Carnipure ™ е специален клас L-карнитин, произведен от швейцарската компания за науки за живота Lonza. Продуктите, носещи на опаковката качествен печат Carnipure ™, показват, че те съдържат чист Lonza L-Carnitine.

KanekaQ10 ™ е единственият наличен днес ферментирал с дрожди изцяло натурален CoQ10. Произведен от Kaneka през последните 30 години, той се превърна в индустриален стандарт за CoQ10. KanekaQ10 ™ е най-щателно тестваният, широко доверен и най-висококачествен биоидентичен CoQ10 в света.

PeptoPro® е уникален с това, че е предварително усвоен млечен протеин, получен от казеин, който е неутрален на вкус. Тайната се крие в защитен с патент ензим, който намалява типичния горчив вкус едновременно с генерирането на малки протеинови фрагменти (така наречените пептиди), които бързо се абсорбират в кръвта и така подхранват и защитават мускулите.

Мултиензимният комплекс DigeZyme® се състои от безглутенови и без ГМО ензими с широко действие, включително амилаза, лактаза, целулаза, липаза и протеаза. Тези ензими помагат за разграждането на въглехидратите, лактозата, целулозните фибри, мазнините и протеините. Освен това тези групи ензими са устойчиви на действието на стомашните сокове, като същевременно запазват храносмилателната си активност.

LactoSpore® е превъзходен пробиотик, който е стабилен при стайна температура и не изисква охлаждане. 

K2VITAL® е най-чистият, най-активен и доказано безопасен витамин K2 като MK-7. Ключова съставка за оптимално здраве, K2VITAL® гарантира, че калцият достига костната маса и спомага за намаляване на риска от артериална калцификация, което го прави основен витамин за поддържане на здравето на костите и сърдечно-съдовата система.

BetaTOR® помага за увеличаване на мускулния протеин по два механизма. BetaTOR® намалява разграждането на мускулния протеин по протеилитичния път на убиквитин-протеазома.

VitaCholine ® е водещият източник на холин, произведен по най-високите стандарти, за да достави на потребителите подходящи и непреодолими ползи за здравето.

Palatinose ™ е интелигентен въглехидрат с естествен произход, осигуряващ пълна въглехидратна енергия (4kcal / g) по по-балансиран начин, благодарение на ниско гликемичния си профил.

OceanCaps® Капсулите OceanCaps® са идеално подходящи за морски добавки като рибено масло, DHA, EPA, масло от черен дроб на сьомга, хрущял от акула и глюкозамин.

Vcaps® - Вегетариански капсули без ГМО със сертификати KO и OU Kosher и Halal и сертифицирани от Вегетарианското и веганското общество за действие.

Licaps® - Напълнените с течности капсули са твърди капсули от две части, специално проектирани за сигурно задържане на течности и полутвърди вещества.

Непрекъснатото усъвършенстване, постоянните научни изследвания на продуктите, използването на най-новите технологии и задълбоченият контрол на качеството осигуряват съответствие със стандартите за сертифициране ISO, USP, GMP.

Продуктите са формулирани за дългосрочна употреба, за да покажат както ползи при тренировки, така и за цялостното здраве.

Свързани продукти
search
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение